Pertti Leino & Jari Kohtala & Seppo Kymäläinen & Jukka Tarvainen & Jan Henriksson : Liha-alan ammattioppi
€42.30
In stock
Only %1 left
SKU
P-LIHA-D9542D
Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.
Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Pertti Leino & Jari Kohtala & Seppo Kymäläinen & Jukka Tarvainen & Jan Henriksson |
Title | Liha-alan ammattioppi |