Philipp Weiss & Annevi Sjöberg & Daniel Larsson : Monivuotiset vihannekset
Opi tuntemaan jännittävät vihannekset, jotka ilmestyvät uudelleen vuosi toisensa jälkeen! Parsa, raparperi ja piparjuuri ovat tuttuja monivuotisia suosikkeja puutarhoissa, mutta oletko kuullut merikaalista, hyvänheikinsavikasta tai köynnöspinaatista?
Tässä kirjassa esitellään kuutisenkymmentä huolella valittua monivuotista vihannesta, jotka sopivat pohjoiseen ilmastoomme. Yksivuotisiin vihanneksiin verrattuna niiden kasvatus on helppoa ja ravintosisältö korkea. Lisäksi satoa voidaan korjata aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn ilman jatkuvaa kastelun, lannoittamisen tai kitkemisen vaivaa.
Kirja sisältää kaiken tarvittavan tiedon, jotta pääset vauhtiin monivuotisten vihannesten kasvattamisessa. Jännittävät ruokaohjeet, kuten päivänliljakeitto, etikkasäilötyt kotkansiivet ja hapatetut monivuotiset lehtivihannekset, inspiroivat tutustumaan uusiin makuihin. Loppuun on koottu hyödyllisiä taulukoita kasvien ominaisuuksista ja ravintoarvoista sekä vinkkejä taimistoista ja siemenliikkeistä.
Tästä kirjasta on paljon iloa, olitpa sitten utelias vihannesviljelijä, kukkivia perennoja rakastava romantikko tai luonnonläheisen puutarhan haltija. Kruunaa puutarhasi helppohoitoisilla monivuotisilla hyötykasveilla!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Philipp Weiss & Annevi Sjöberg & Daniel Larsson |
Co-authors | Translated by: Miina Ant-Wuorinen, Henna Jämsä and Marja Nuora |
Title | Monivuotiset vihannekset |
Original title | Fleråriga grönsaker |
Keywords | hyötykasvit, kasvimaat, keittiöpuutarhat, luonnon monimuotoisuus, metsäpuutarhat, monivuotiset kasvit, monivuotiset kasvit, omavaraisuus, perennat, permakulttuuri, puutarhanhoito, puutarhanhoito, ravintokasvit, ruoanlaitto, ruokaohjeet, säilöntä, vihannekset |