Julia Child : Ranskalaisen keittiön salaisuudet
Ranskalaisen keittotaidon klassikko.
Julia Childin maailmankuulu keittokirja sisältää yli 800 ruokaohjetta.
Ranskalaisen keittiön salaisuudet on jokaisen hyvää ruokaa ja makua arvostavan kotikokin perusteos. Tämän klassikon 800 yksityiskohtaista ruokaohjetta on jaoteltu selkeisiin osioihin: keittoihin, kastikkeisiin, kaloihin, lihoihin, kasviksiin jne, Kirjan selkärangan muodostavat muunneltavat ydinreseptit ja ruoanlaiton lainalaisuuksien opettelu. Kirja on säilyttänyt asemansa ranskalaisen keittotaidon perusteoksena yli kuudenkymmenen vuoden ajan, ja se ansaitsee yhä kunniapaikan keittiössä.
”Juuri tällainen keittokirjan tulee olla: täynnä herkullisia reseptejä, yksityiskohtaisia ohjeita ja tarkkoja piirroksia. Jotkut ohjeista tuntuvat ottavan luulot pois, mutta kuten Julia Child sanoo: 'Jos osaat lukea, osaat laittaa ruokaa.'" – Entertainment Weekly
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Julia Child |
Coauthors | Kyllikki Villa & Kirsti Rannikko ym. |
Co-authors | Edited by: Louisette Bertholle and Simone Beck Illustrated by: Sidonie Coryn Translated by: Kyllikki Villa and Kirsti Rannikko Cover design or artwork by: Anna Makkonen |
Title | Ranskalaisen keittiön salaisuudet |
Original title | Mastering The Art of French Cooking |
Keywords | Ranska, elintarvikkeet, gastronomia, keittokirjat, käsittely, leipominen, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokakulttuuri, ruokaperinne |