Rena Salaman : Kreikkalainen keittiö
Aitoja, mutkattomia ruokia, jotka ovat sekä terveellisiä että herkullisia - kreikkalaista ruokakulttuuria yksinkertaisimmillaan ja parhaimmillaan!
Vuodenaikojen mukaan etenevä kirja alkaa keväästä, johon kuuluvat lammas, tuoreet yrtit ja ensimmäiset raikkaat viininlehdet. Kesä tuo mukanaan ihastuttavat, auringossa kypsyneet salaatit, grillattavaksi varrastetut lihat ja kalat sekä fetajuustolla täytetyt kalmarit. Viileän syksyn ruokia ovat värikkäät tomaattien kanssa kypsennetyt pavut sekä paistettu tonnikala kullanruskeiden perunoiden kera.
Talveen taas kuuluvat lämmittävät keitot sekä maukkaat kala- ja äyriäisruoat. Kussakin luvussa esitellään myös ajankohtaan kuuluva kakku tai jälkiruoka.
Tämä asiantuntevasti kirjoitettu ja kiehtovilla tarinoilla maustettu kirja antaa tietoa kreikkalaisten kokkien suosimista raaka-aineista, esimerkiksi viininlehdistä, okrasta ja munakoisosta.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Rena Salaman |
Title | Kreikkalainen keittiö |
Original title | The Greek cook |