Richard Bertinet : Leipää monella tavalla

As low as €13.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-LEIP-1A660B
See all options

Leipurimestari Richard Bertinet kumoaa käsityksen leivänleipomisesta rutkasti aikaa kuluttavana ja hankalana toimena. Kotiuunissa on mahdollista valmistaa herkullista ja takuulla tuoretta leipää helposti ja nopeasti, vaikkapa päivällisen kypsyessä.

Kirjassa esitellyt viisi perustaikinaa toimivat pohjana lukuisille leipätyypeille. Hiivan, veden ja jauhojen yhdistelmä on leivän perusta, mutta ainesosien suhteita ja laatuja muuttamalla erilaisia koostumuksia ja makuja voidaan varioida lähes loputtomiin. Esimerkiksi rusinat, tomaatit ja pesto ovat aineksia, joilla leipään saa lisää makua ja näköä. Runsas kuvitus esittelee herkullisen näköiset ihannetulokset.

Viidestä perustaikinasta voi ohjeiden avulla valmistaa yhteensä 50 erilaista leipää. Kirjan ohjeiden joukosta löytyvät reseptit esimerkiksi kaikille tuttujen donitsien, pitsapohjan ja ciabatta-leivän valmistamiseen, mutta joukossa on myös hieman harvinaisempia ohjeita - leipää voi käyttää esimerkiksi keittolautasena. Suurin osa ohjeiden mukaan valmistetuista leivistä voidaan paistaa vain osittain, minkä jälkeen ne voidaan pakastaa ja aina tuoreen leivän tarpeen koittaessa kypsentää loppuun.

Richard Bertinet on testannut reseptit suomalaisilla jauhoilla ja muuntanut ohjeet niille sopiviksi.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorRichard Bertinet
CoauthorsJean Cazals & Kari Sammo
TitleLeipää monella tavalla
Original titleDough : simple contemporary bread
Keywordsruokaohjeet, leipominen, leipä
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja