Riitta Pojanluoma : Sata soppaa
Keitot ovat ravitsevaa ja helposti valmistuvaa arkiruokaa, mutta ne muuntuvat pienillä lisäyksillä myös juhla-aterialla tarjottaviksi alkuruoiksi. Keitot ovat usein myös edullista ruokaa - ainesvalinnoilla voit vaikuttaa siihen, miten kalliiksi kokonaisuus muodostuu.
Ohjeet on ryhmitelty kasvispitoisiin, lihaisiin ja kalaisiin keittoihin. Kotoisten liha- ja kalakeiton lisäksi valikoimasta löytyy hienostuneita juustokeittoja, kylmiä keittoja, sosekeittoja, nopeasti valmistuvia pikakeittoja ja raikkaita jälkiruokakeittoja. Vaikutteita on haettu niin ranskalaisesta, venäläisestä, italialaisesta kuin thaimaalaisestakin keittiöstä, ja kirjassa on hyviä vinkkejä ja ohjeita keittojen kanssa tarjottavista lisäkkeistä.
Sata soppaa on ilmestynyt ensimmäisen kerran Kirjayhtymän kustantamana 1994. Nyt ilmestyvä neljäs painos on kuvien ja ohjeiden osalta uusittu ja ajanmukaistettu laitos.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Riitta Pojanluoma |
Title | Sata soppaa |
Keywords | ruokaohjeet, keittokirjat, keitot |