Rune Kalf-Hansen : Lammasruokakirja : 100 ohjetta arkeen ja juhlaan
Kata pöytään lammasherkkuja ympäri vuoden - alkuruokia, keveitä lounasannoksia ja pääruokia. Lammasruokakirjan ohjeet on rytmitetty vuodenaikojen mukaan, ja niissä hyödynnetään monipuolisesti kauden vihanneksia, juureksia ja hedelmiä. Keväällä liha saa seurakseen vaikkapa raparperia ja parsaa. Kesän aineksiin kuuluvat tuoreet yrtit, kesäkurpitsa ja munakoiso, syksyllä suositaan erilaisia kaaleja, juureksia ja sieniä. Talvella liedellä muhivat viekoittelevasti tuoksuvat mausteiset pataruoat. Upeat ruokakuvat tuovat veden kielelle ja innostavat kokkaamaan. Mukana on vinkkejä ohjeiden muuntelusta.
Lampaanliha on herkullista, monipuolista ja ekologista syötävää. Kirjan ohjeissa käytetään sekä karitsan- että lampaanlihaa, ja useimmat ohjeet sopivat molemmille. Lisäksi Lammasruokakirja opastaa sinua lihan käsittelyssä, leikkaamisessa ja kypsentämisessä ja kannustaa hyödyntämään edullisempiakin ruhonosia. Myös niistä syntyy mahtavia makuelämyksiä.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Rune Kalf-Hansen |
Coauthors | Susanna Paarma & Charlotte Gawell |
Title | Lammasruokakirja : 100 ohjetta arkeen ja juhlaan |
Original title | Lammkokboken |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, liharuoat, keittokirjat, lammas, lampaanliha |