Sabine Vonderstein (toim.) : Parsa : parhaat reseptit
As low as €8.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-PARS-426D7A
Tämän kirjan avulla aloittelevakin kokkaaja oppii käsittelemään parsaa. Parsaa valmistetaan lihan, kalan ja merenherkkujen kanssa, keitettynä, uunissa paistettuna ja grillattuna, kastikkeen kanssa ja ilman. Parsa on edukseen myös salaateissa ja jälkiruoissa. Friteeratut parsat mansikka-mascarponevaahdolla, parsa-hunajamousse raparperihillokkeella tai parsa-rusinakohokas kruunaavat hyvän aterian!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Sabine Vonderstein (toim.) |
Coauthors | Aatos Nieminen & Jo Kirchherrym. |
Title | Parsa : parhaat reseptit |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, parsa |