Saku Tuominen : Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

As low as €19.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-KAIK-1ED538
See all options

Erilainen ruokakirja.

Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.

Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorSaku Tuominen
Co-authorsPhotographs by: Sara Karlsson
TitleKaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Keywordsravintolat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, terveellisyys, viinit
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja