Sami Hiltunen : HelsinkiMenu : suomalaisen ruokavuoden parhaat mestarien tapaan

€13.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-HELS-8BCA3B

HelsinkiMenu on yksi kultturipääkaupunkivuoden hankkeista ja jäi sen jälkeenkin näkyväksi osaksi pääkaupungin kulinaarista tarjontaa. HelsinkiMenun tavoitteena on edistää ruokakulttuuria, tehdä suomalaista gastronomiaa tunnetuksi ja tuoda esiin laadukkaita suomalaisia raaka-aineita. Tässä upeasti kuvitetussa kirjassa HelsinkiMenu-ravintoloiden keittiömestarit esittelevät ravintolansa ja antavat sesongin mukaiset ohjeet tammikuusta joulukuuhun.

HelsinkiMenu-kirja julkaistaan samanaikaisesti sekä suomeksi että englanniksi. Kirja sopii matkamuistoksi turisteille ja liike- ja yrityslahjaksi. Se on monipuolinen tietopaketti nykyaikaisesta suomalaisesta ruoasta kenelle tahansa. Sitä tarvitsee myös jokainen joka joutuu työnsä puolesta tekemisiin ulkomaalaisten kanssa.

HelsinkiMenu-kirja on ensisijaisesti keittokirja. Ruokaohjeissa on käytetty kulloisenkin sesongin tyypillisimpiä raaka-aineita. Kirja on vahvasti visuaalinen, kaikista ruoka-annoksista on kuva ja lisäksi kirjassa on tunnelmakuvia Helsingistä ja ravintoloista.

Helsingin ravintola- ja ruokakulttuuria esitellään lyhyesti kirjan alussa. Jokaisen ravintolan kokki tai keittiömestari on valmistanut kolmen tai neljän ruokalajin menyyn, jossa on käytetty ravintolan kohdekuukauteen liittyvän sesongin raaka-aineita.

Suomalainen lähiruoka, kala, riista ja muut metsän antimet, poro, juustot, leipä, marjat ja viinit esitellään kirjassa. Vaikka kirjan nimi on HelsinkiMenu, raaka-aineet ovat eri puolilta maata ja erityisesti on suosittu pientuottajien tuotteita.

Kirja ilmestyy sekä suomeksi että englanniksi. Erinomainen lahjakirja Helsinkiin ja muualle Suomeen tuleville tuhansille EU-puheenjohtajuusvuoden ja muille kokousvieraille.

More Information
Categories
AuthorSami Hiltunen
TitleHelsinkiMenu : suomalaisen ruokavuoden parhaat mestarien tapaan
LanguageFinnish
Tax Class-
LocationOrimattila
Keywordsruokaohjeet, keittokirjat, gastronomia, ravintolat
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja