Sami Tallberg : Villi cityvegaani
Vegaaninen ruoka saa erityisen mainioita piirteitä kun siihen lisätään meille kaikille helposti saatavilla olevat villiyrtit.
Villiyrtit ovat Suomen erikoisuus. Ne ovat lähiruokaa, jossa yhdistyy ympäristöystävällisyys, korkeat ravintoarvot, luonteikkuus sekä makujen ja tekstuurien laaja skaala.
Mikä parasta, villiyrtit ovat nimenomaan urbaaneilla alueilla asuvien rikkaus sillä villiyrttien kirjo on monipuolisimmillaan juuri siellä missä asutusta piisaa.
Kirja on jatkoa myyntimenestys Villi jouluvegaani -teokselle ja jatkaa vegaanisten herkkujen voittokulkua tarjoamalla innoitusta ja reseptejä yhä useamman suomalaisen arkeen ja juhlaan. Kaikki huippukokki Sami Tallbergin vegaaniset ruuat on yllättävän helppo valmistaa. Ja ne ovat yhdellä sanalla kuvattuna
päräyttäviä.
Sami Talberg on palkittu kokki, kirjailija ja kasvisruuan kerääjä. Hänen intohimonsa on vegaaninen ruoka ja villivihannekset. Hän on kirjoittanut supersuositut keittokirjat Villi jouluvegaani ja Villiyrtti, Villiyrtti-tunnistusoppaan, ja teokset Villiä vegeä, Makuparit, Koivunmahlaa ja kaviaaria, ja Hedelmäistä (yhdessä Janne Tarmion kanssa). Tallberg toteuttaa villejä vegaanisia ruokatapahtumia ympäri maailman.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Sami Tallberg |
Coauthors | Sanna Peurakoski |
Title | Villi cityvegaani |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, kasvisravinto, kasvisruoat |