Taina Salonen & Raija Kivimetsä : Villikakut
Nyt villiinnytään villikakuista! Trendikkäät villiyrtit ja marjat pääsevät kirjassa jalustalle. Voiko kakkua syödä hyvällä omallatunnolla vaikka kerran päivässä? Kyllä voi kun lautaselle nostetaan villikakku, jonka jokainen herkullinen suupala tekee hyvää terveydelle.
Raakakakut tuovat herkullisuutta ja hyvinvointia arkeen sekä juhlaan. Raaka-aineet tekevät hyvää niin aivoille, sydämelle kuin suolistolle. Kirjan reseptit ovat maidottomia, gluteenittomia ja ilman valkoista sokeria.
Kukin resepti nostaa keskiöön jonkun villiyrtin tai marjan. Mukana on villiyrttien aatelia aina mesiangervosta voikukkaan ja nokkosen siemeniin unohtamatta myös aromikkaita puiden antimia. Marjoista mukana on mm. antioksidanttipommit mustikka, tyrni, vadelma ja karpalo.
Kirja sisältää 35 herkullista raakakakkureseptiä ja innostavaa tietoa kunkin villiyrtin tai marjan terveysvaikutuksista.
Kirjan tekijät ovat raw chef Taina Salonen ja tietokirjailija, villiyrttien asiantuntija, terveystoimittaja, suositun hortoilu.fi sivuston ylläpitäjä Raija Kivimetsä.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Taina Salonen & Raija Kivimetsä |
Co-authors | Photographs by: Erkki Makkonen, Jouko Kivimetsä and Taina Salonen |
Title | Villikakut |
Keywords | ruokaohjeet, raakaravinto, leipominen, kakut, leivonnaiset |