Tapio Välikylä : Hygieniaopas
Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun.
Oppaan teksti on helppotajuista ja kuvitus on tekstiä tukevaa. Hygieniaopas soveltuu mm. ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikevalvonnan, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten käyttöön sekä elintarvikehygieniaosaamiskoulutukseen materiaaliksi ja hygieniapassin suorittamiseen. Opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille. Oppaan 23. painoksessa huomioitiin elintarvikelain 297/2021 aiheuttamat muutokset mutta 24. painokseen on tehty vain vähäisiä päivityksiä.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Tapio Välikylä |
Co-authors | Illustrated by: Ensio Mustonen Photographs by: Tapio Välikylä |
Title | Hygieniaopas |
Keywords | ammattikeittiö, elintarvikeala, elintarvikehuoneisto, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus, elintarviketurvallisuus, elintarviketyöntekijä, elintarvikkeet, ennaltaehkäisy, hygienia, hygieniapassi, omavalvonta, puhtaanapito, ruokamyrkytys |