Tarek Malouf : Leivonnaisia herkkusuille : kuuluisan konditorian suosikkireseptit
Lontoossa asuva Tarek Malouf sai idean amerikkalaistyylisiä leivonnaisia myyvästä konditoriasta vieraillessaan Pohjois-Carolinassa. Niinpä hän avasi vuonna 2004 Portobello Roadille ensimmäisen The Hummingbird Bakeryn, jonka periamerikkalaiset herkut, kuten kuppikakut, piiraat, muffinit, juustokakut ja browniet, katosivat kilpaa lontoolaisten suihin.
Hyvä kannattaa panna kiertämään, ja nyt voit tehdä tämän konditorian herkkuja kotikeittiössäsi. Kirjassa on 60 suosituimman leivonnaisen ohjeet.
Leivo päivän piristykseksi tai juhlan kunniaksi vaahtokarkkikuppikakkuja, täyteläisen suklainen Brooklyn blackout -kakku tai klassinen key lime -piirakka, jolle makua antaa raikas limetti. Mukana on myös kotoisampia marjaisia makuja, mehevän mausteisia ja pähkinäisiä leivonnaisia sekä jotain pientä suolaisennälkään, kuten vaikkapa aamiaisena tai retkieväänä maistuvat kinkku-sienimuffinit. Suosittelemme lämpimästi!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Tarek Malouf |
Coauthors | Tuija Tuomaala & Peter Cassidy |
Title | Leivonnaisia herkkusuille : kuuluisan konditorian suosikkireseptit |
Original title | The Hummingbird Bakery cookbook |
Keywords | ruokaohjeet, leivonnaiset, leipominen, piirakat, jälkiruoat, kakut, pikkuleivät, muffinit |