Hallitse elintarvikehygienia on ajan tasalla oleva teos elintarvikkeiden parissa työskenteleville henkilöille. Se sisältää perustiedot elintarvikehygieniasta ja -mikrobiologiasta sekä ruokamyrkytyksistä, elintarviketilojen puhtaanapidosta,omavalvonnasta ja elintarvikealan lainsäädännöstä.
Kirja soveltuu oppikirjaksi elintarvike-, catering- ja ravintola-alan opiskelijoille. Se valmentaa hyvin hygieniaosaamistestiin osallistuvia. Kirja toimii käsikirjana myös elintarvikekaupassa ja elintarvikkeiden kuljetuksissa työskenteleville henkilöille, joilta vaaditaan elintarvikehygienian osaamista.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Tuija Ijäs & Maisa Saloniemi |
Title | Hallitse elintarvikehygienia |
Location | Central warehouse Ships within 1-4 business days |
Publisher | Hygieniakonsultointi Välimäki |
Publication year | 2021 |
Published | 2021 |
Edition type | Uudistettu tai tarkistettu painos |
Binding | Nidottu (pehmeäkantinen) |
Page count | 91 |
Language | Finnish |
Product condition | New |
ISBN | 9789529453108 |
Height (mm) | 234 |
Depth (mm) | 185 |
Width (mm) | 8 |
Weight (g) | 216 |
Tax Class | ALV 14 % |