Virginie Besancon : Aurinkokeittiöni : välimerellisiä kasvisruokia
"Maistan joka päivä auringon. Auringon hellimällä kotiseudullani Provencessa menestyvät hedelmät, yrtit ja vihannekset aivan loistavasti, ja rakastan niiden täyteläisiä makuja. Rakastan myös luontoa ja vuodenaikojen vaihtelua. Siksi kullekin vuodenajalle ominaiset kasvikset kiehtovat minua erityisesti, ja ne muodostavat perustan välimerelliselle keittiölleni, aurinkokeittiölle."
Tämän hurmaavan keittokirjan tekijä on aito ranskatar. Virginie Besançon on taiteilija, oopperan puvustaja ja itseoppinut kokki, joka palasi kotiseudulleen Provenceen Pariisin teatteripiireissä vietettyjen vuosien jälkeen. Provencessa hän suuntasi luovuutensa vanhaan rakkauteensa, keittotaiteeseen, ja alkoi kokata ammatikseen. Virginien persoonallisessa ranskalaiskeittiössä aistii myös muiden Välimeren maiden makuja: hänen ruoissaan on vaikutteita mm. Italiasta, Pohjois-Afrikasta ja Espanjasta.
Virginien ohjeilla luodaan ihania herkkuja, jotka ovat juhlaa kaikille aisteille. Hänen elämäniloinen kokkaustyylinsä jättää tilaa myös kokin omalle luovuudelle ja persoonallisuudelle.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Virginie Besancon |
Coauthors | Auli Hurme-Keränen |
Title | Aurinkokeittiöni : välimerellisiä kasvisruokia |
Original title | Mijn keuken van de zon |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, kasvisruoat |