Adriana Germain : Parantava ruoka : terveyttä kiinalaisella ruokavaliolla
Terveyttä kiinalaisella ruokavaliolla
Jo vuosituhansia kiinalaiset ovat tienneet, että aivan tavallisella ruoalla voi ehkäistä ja hoitaa sairauksia. Inkivääri auttaa pahoinvointiin. Selleri ja hunaja laskevat verenpainetta. Kirsikka parantaa impotenssia. Porkkana poistaa nestettä. Parsa lievittää tulehdusta.
Parantava ruoka tarjoaa monien sukupolvien tiedon ruokien terveysvaikutuksista. Ohjeiden mukaan lukija voi hoitaa esimerkiksi ylipainoa, ummetusta, astmaa, mahahaavaa, verenpainetta, keltatautia, anemiaa, hämäräsokeutta sekä kuukautis- ja vaihdevuosivaivoja. Tieto perustuu kiinalaisiin lähteisiin, mutta ohjeet ovat selkeitä ja sopivat suomalaiseen ruokakulttuuriin. Myös aineksia saa helposti Suomesta.
Adriana Germain on suorittanut Master of Science in Oriental Medicine -korkeakoulututkinnon Los Angelesissa ja työskennellyt Shanghain kaupunginsairaalassa Kiinassa. Hänen teoksestaan Parantavat pisteet. Hoida itseäsi akupainannalla (2004) on jo tullut alan perusteos Suomessa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä |
|
---|---|
Tekijä | Adriana Germain |
Teoksen nimi | Parantava ruoka : terveyttä kiinalaisella ruokavaliolla |
Avainsanat | ruoka-aineet, hoitomenetelmät, ruokavaliot, ravinto |