Agneta Weiland : Amerikan parhaat piiraat
Parhaat kotileivonnaiset sisältää ohjeita helposta vaativaan, makeasta suolaiseen. Mukana ovat leivät, sämpylät, patongit, perinneleivonnaiset, ruokaisat piirakat ja voileipäkakut, pullat ja kahvikakut, pikkuleivät, makeat piirakat, tortut, täytekakut, mikrouunileivonnaiset, erityisruokavalioherkut, juhlaleivonnaiset... Perinteisiä ohjeita ja uusia makuelämyksiä; pitkä ja monipuolinen ohjelista saa veden kielelle jo hakemistosivulla! Leivontaohjeiden lisäksi Parhaat kotileivonnaiset antaa runsaasti tietoa myös työvälineistä ja raaka-aineista sekä käytännön kokemukseen perustuvia vihjeitä leivonnaisten onnistumiseen. Ohjeet on laadittu erityisesti suomalaisia raaka-aineita ja makumieltymyksiä silmällä pitäen. Kirja sopii yhtä hyvin leivonnasta kiinnostuneelle aloittelijalle kuin keittiön salaisuuksiin perehtyneelle taitajalle: yksityiskohtaisten ja kokeiltujen ohjeiden avulla jokainen onnistuu - ja myös kokenut leipoja löytää runsaasti haastavia, taitoja vaativia herkkuja.
Kaarina Roinisella on yli 25 vuoden kokemus suuren myllylaitoksen koekeittiössä. Hänen vankka raaka-aineiden ja työmenetelmien tuntemuksensa on kehittynyt satojen leivontakokeilujen tuloksena - ja näiden avulla on kehitetty myös kirjan selkeät ja tarkat, suussasulavat ohjeet.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Agneta Weiland |
Muut tekijät | Aila Pakarinen & Jane Whitman Tierney |
Teoksen nimi | Amerikan parhaat piiraat |
Alkuteos | Amerikas bästa pajer |