Grilliruoka on paljon muutakin kuin makkaraa, kyljyksiä ja broilerinkoipia. Oslolaisen St. Larsin huippuravintolan grilliruokiin perehtynyt keittiöväki on tehnyt keittokirjan, jonka avulla kotonakin voi valmistaa ylellisiä herkkuja grillaamalla! Kirjan tekijöille grillaus on elämäntapa, ja heidän esimerkkinsä mukaan kotikokkikin voi valmistaa grilliruokaa vaikka ympäri vuoden. Seikkaperäisiä ja kunnianhimoisia ohjeita täydentävät tunnelmalliset valokuvat.
Grillauksen juhlaa opastaa grillaustekniikoihin sekä inspiroi lukuisin ohjein kokeilemaan gourmet-tasoisia herkkuja. Hiilloksella valmistuvat niin kala-, kana- ja äyriäisruoat kuin kasvikset ja jälkiruoatkin. Lisäksi kirja opettaa maustamaan, tarjoamaan grilliruoan rinnalle sopivia lisukkeita sekä drinkkejä ja mikä tärkeintä - nauttimaan ruoanlaitosta uudella tavalla.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Andreas Viestad |
Muut tekijät | Jaana Palanterä & Mette Randem ym. |
Teoksen nimi | Grillauksen juhlaa : St. Larsin parhaat reseptit |
Alkuteos | På grillen |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, grilliruoat, grillaus |