Anna-Maija Tanttu : Rapuja! : rapuajan keittokirja

Alkaen 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RAPU-C274CF
Katso kaikki vaihtoehdot

Anna-Maija Tanttu opastaa herkuttelijat rapunautintojen pariin. Hän kertoo ravun tiestä merrasta
pöytään ja luo rapukekkereihin tunnelmaa kattauksen, valaistuksen ja sopivien juomien avulla.
Ennen kaikkea hän kuitenkin paljastaa parhaat ravunkeitto-ohjeet ja niin ravuista valmistettavien
kuin rapujen kanssa tarjottavien ruokien reseptit.
Eikä kirjassa unohdeta rapuihin liittyvää mystiikkaa, uskomuksia, hupaisia tarinoita ja
juomalaulujakaan!

Anna-Maija Tanttu on toiminut kotitalousopettajana sekä toimittajana televisiossa ja
aikakauslehdissä. Hän on kirjoittanut tai ollut mukana toimittamassa muun muassa teoksia
Keittokirja kahdelle (1971), Finlandia Gastronomica (1974), Metsäsieniherkut (1979), Suklaa
(1984), Pikku-Liuksialan kesäkeittokirja (1986), Food from Finland (1987), Lohikeittokirja (1992),
Silakkakeittokirja (1994), Taivaallista tarjottavaa Finnairin keittiöstä ja viinikellarista (1998) sekä
Makujen ja elämysten Kultaranta (1999). Keittiömestariliitto nimitti Anna-Maija Tantun Vuoden
ruokatoimittajaksi 1997.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAnna-Maija Tanttu
Teoksen nimiRapuja! : rapuajan keittokirja
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, ravustus, ravut
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja