Annelie Lundquist : Toscanan herkut
Tässä kirjassa kurkistetaan Italian keittiöistä arvostetuimpaan.
Toscanalainen keittotaito perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin ja samalla sekä hienostuneisiin että
yksinkertaisiin valmistustapoihin, joilla voi loihtia monipuolisia makuelämyksiä arkisistakin
aineksista. Luvassa on kulinaarinen seikkailuretki. Toscanalainen ruoka on harvoin tulista. Sen
sijaan se on maultaan uskomattoman vivahteikasta, sillä valmistuksessa käytetään tuhlaillen tuoreita
yrttejä, valkosipulia, viiniä ja ennen muuta paikallista raikasta ja rotevanmakuista oliiviöljyä, joka
on maailman parhaita.
Kirja esittelee sekä perinteisiä että modernisoituja ruokaohjeita jotka on laadittu siten, että
useimmat tarvittavat ainekset löytyvät myös pohjoisesta lähikaupasta.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Annelie Lundquist |
Muut tekijät | Riitta Pojanluoma & Helene Toresdotter |
Teoksen nimi | Toscanan herkut |
Alkuteos | Toscana : den goda maten |
Avainsanat | ruokaohjeet, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri |