Anthelme Brillat-Savarin : Maun fysiologia
Alkaen 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MAUN-AF6C6E
Kulinaristisen kirjallisuuden klassikko on kokoelma herkullisia ranskalaisia kertomuksia pöydän iloista, ruoasta ja juomasta. Kirjasta voi lukea tryffelin eroottisista ominaisuuksista, suklaan sopivuudesta saarnaajille, kenraali Bissonista, joka joi päivittäin kahdeksan pulloa viiniä lounaalla ja lukuisista muista notkuvien ruokapöytien ihmeistä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Anthelme Brillat-Savarin |
Muut tekijät | Jukka Mannerkorpi |
Teoksen nimi | Maun fysiologia |
Alkuteos | Physiologie du goût |