Antti Heikkilä : Hyvän olon keittokirja 2 : Vähähiilihydraattinen ja ravinteikas ruoka elämäntapana
Vallankumouksellisen Ruoka ja terveys -teeman lähtökohtana on
vähähiilihydraattinen ja ravinteikas suomalainen ruoka.
Jos ongelmana on ylipaino (varsinkin vartalolihavuus), II-tyypin diabetes,
sokeritasapainohäiriöt, metabolinen oireyhtymä, kohonnut verenpaine,
kohonneet veren rasva-arvot, toistuvat tulehdukset, krooniset ihottumat,
Selittämättömät kivut, mielialan vaihtelut, masennus, liiallinen alkoholin
käyttö tai seksiongelmat, vähähiilihydraattinen ja ravinteikas ruoka auttaa.
Jatkoa Hyvän olon keittokirja 1:lle.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Antti Heikkilä |
Teoksen nimi | Hyvän olon keittokirja 2 : Vähähiilihydraattinen ja ravinteikas ruoka elämäntapana |
Avainsanat | terveysvaikutukset, ruokavaliot, ravintoaineet, ravinto |