Antti Uusitalo : Sherry
Andalusialaisen sherryn kolmetuhatvuotinen historia on täynnä mystiikkaa. Sodat, valloitukset ja löytöretket ovat muokanneet viinin, joka kuuluu maailman tunnetuimpiin ja monikäyttöisimpiin. Sherryjen perheestä löytyy viini niin aperitiiviksi, ruokajuomaksi kuin jälkiruoallekin.
Sommelier Antti Uusitalo vie viinimatkalle, joka alkaa hohtavan valkoisilta viinitarhoilta ja päätyy kellareihin, joissa sherry kypsyy tammitynnyreiden uumenissa. Sherry-kirja kertoo selkokielellä kaiken, mitä sherrystä kiinnostuneen tulee tietää. Uusitalo esittelee sherrytyylit ja antaa vinkkejä, millaisiin tilanteisiin viinit sopivat. Sherry ja pienet sormisyötävät, tapakset, ovat erottamaton osa andalusialaista kulttuuria. Kirjasta löytyy myös lukuisia helppoja tapasreseptejä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Antti Uusitalo |
Teoksen nimi | Sherry |
Avainsanat | valmistus, alkoholijuomat, viinit, sherry |