Arno Kasvi : Palstalta parempaa
Toinen laajennettu painos sisältää nyt myös koristekasvit!
Miksi viljelen itselleni syötävää tänään? Siksi, että saan vaihtoehdon ainakin osalle ruokaa, jota syön joka päivä. Kun pystyy toteamaan itseviljellyn tuoreen salaatin ja tomaatin maun sekä tuoksun, voi myös asettaa vaatimuksia toisten tuottamalle, ostettavalle ruualle. Hedelmät, jotka saavat kypsyä valmiiksi puissa ja pensaissa, kehittävät
kypsyessään makuelämyksiä, joita ei raakoina kerätyissä hedelmissä ole, koska raakana kerättäessä kypsyminen keskeytyy. Samoin on perunan ja juuresten laita. Jos ne voi samana päivänä saada suoraan pellosta omaan pataan, makuelämys on ainutlaatuinen.
Arno Kasvi (tunnetaan myös etunimellä Aarno) on suomalainen kasvitieteilijä ja ylipuutarhuri, joka toimi Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan pitkäaikaisena ylipuutarhurina.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Arno Kasvi |
Muut tekijät | Valokuvat: Pasi Leino Kuvittaja: Veikko Huhtakangas |
Teoksen nimi | Palstalta parempaa |
Avainsanat | hyötykasvit, koristekasvit, palstaviljely, puutarhakasvit, puutarhanhoito, puutarhaviljely, viljelykasvit, viljelymenetelmät |