Birgitta Rasmusson (toim.) : Herkutellaan kalalla : yli 250 kala- ja äyriäisruokaohjetta
Kun pöytään pitää saada jotakin nopeasti kypsyvää, terveellistä ja herkullista ruokaa, kannattaa ottaa esiin tämä keittokirja ja valmistaa sen ohjeiden mukaan ihana kala- tai äyriäisateria.
Herkutellaan kalalla ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2001, ja sen reseptit on testattu ja hyviksi havaittu. Monen mielestä kyseessä on paras kalaruokakirja kautta aikojen! Uusitussa laitoksessa osa ohjeista on ennallaan, osaa on hieman muunneltu, ja mukaan mahtuu vielä 25 täysin uutta reseptiä. Tallella ovat yhä hyödylliset kalan ja erilaisten äyriäisten käsittelyohjeet valokuvineen, joita noudattaen kalan perkaus ja fileointi käy näppärästi eikä ravun pilkkominenkaan tuota päänvaivaa. Resepteissä on käytetty monipuolisesti erilaisia kypsennystapoja ja eri kalalajeja: lohta, madetta, silliä, kuhaa turskaa, ahventa, kampelaa, jopa miekkakalaa ja rauskua. Kalasta saat kevyttä ja maukasta vaihtelua liharuoille.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Birgitta Rasmusson (toim.) |
Muut tekijät | Anna Salo & Birgitta Rasmusson |
Teoksen nimi | Herkutellaan kalalla : yli 250 kala- ja äyriäisruokaohjetta |
Alkuteos | Fiskkokboken |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, kalaruoat, äyriäiset |