Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä
Brasilialainen ruoka on värikästä, jännittävää ja eläväistä. Siinä yhdistyvät yksinkertaiset valmistusmenetelmät, rohkeat maut ja yhdessä syömisen riemu.
Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä kutsuu sinut brasilialaisten makujen äärelle. Kirjassa on yli sata herkullista reseptiä hedelmäpitoisista aamupaloista houkuttelevaan katuruokaan, kekseliäistä grilliruoista suussa sulaviin jälkkäreihin ja eksoottisiin cocktaileihin. Tästä eivät pidot enää parane.
David Ponté, Jamie Barber ja Lizzy Barber pyörittävät Lontoossa suosittuja Cabana-ravintoloita, jotka keskittyvät autenttiseen brasilialaiseen grilliruokaan ja yhdessä syömisen riemuun.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Anna Maija Luomi & Martin Poole ym. |
Teoksen nimi | Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri |