Carol Wilson : Lakritsi- ja salmiakkikeittokirja

Alkaen 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LAKR-F65AF6
Katso kaikki vaihtoehdot

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa. Lakritsi on paljon muutakin kuin makea herkku. Sen omintakeinen maku tuo ainutlaatuisen lisän niin makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin. Lakritsijuurten, -pötköjen, -jauheen, -uutteiden ja -siirapin käyttöä kannattaa kokeilla keittiössä - ne kaikki antavat ruoalle hienovaraisen, selvästi erottuvan maun.

Kokeile vaikka lakritsiglaseerattua kanaa tai porsaanpaistia. Glaseerauskastike korostaa lihan makua ja tekee pinnasta herkullisen rapean.Lakritsi ja salmiakki toimivat mahtavina mausteina myös salaatinkastikkeessa, juomissa ja säilykkeissä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäCarol Wilson
Muut tekijätAnna Maija Luomi & Nicki Dowey
Muut tekijätValokuvat: Nicki Dowey
Kääntänyt: Anna Maija Luomi
Teoksen nimiLakritsi- ja salmiakkikeittokirja
AlkuteosLiquorice: A Cookbook
Avainsanathistoria, lakritsi, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, salmiakki, eurooppa, salmiakki
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja