Charlotte Erlanson-Albertsson : Herkkuja aivojen terveydeksi

Alkaen 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HERK-216AF4
Katso kaikki vaihtoehdot

Nykyään elämme vanhemmaksi kuin koskaan aikaisemmin ja siksi on tärkeää pitää aivot nuorina mahdollisimman pitkään. Tärkeimmät aivojen kuntoon vaikuttavat tekijät ovat ravinto, fyysinen aktiivisuus ja virikkeet. Oikea ravinto pitää aivot terveinä ja aktiivisina, väärä ravinto taas nopeuttaa vanhenemista.

Herkkuja aivojen terveydeksi -keittokirjasta löytyy nopeita ja helppoja ruokaohjeita sekä arjen kiireeseen että juhlapöytään. Kirja sisältää aamiais-, lounas- ja päivällisruokaohjeita sekä herkullisia jälkiruokia leivontaohjeita unohtamatta. Joka aterialla kannattaa syödä aivoruokaa, joka ravitsee, hoitaa ja hellii aivoja ja pitää ne hyvässä kunnossa.

Kirjan tekijä on Lundin yliopiston lääketieteellisen ja fysiologisen kemian professori Charlotte Erlanson-Albertsson, joka kertoo myös jokaisen ruokaohjeen yhteydessä sen terveysvaikutuksista.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäCharlotte Erlanson-Albertsson
Muut tekijätJaana Iso-Markku & Ann Lindberg
Muut tekijätValokuvaaja: Ann Lindberg
Kääntänyt: Jaana Iso-Markku
Teoksen nimiHerkkuja aivojen terveydeksi
AlkuteosKokbok för hjärnan
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja