David Lee : Vokkiruoat
Vokkaaminen on nykyajan kiireiselle ihmiselle vaivaton tapa laittaa ravitsevaa, herkullista ja näyttävää ruokaa.
Tässä kirjassa on yli 70 vokkiruokareseptiä, joista myös kasvissyöjät löytävät runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja.
Ohjeet on ryhmitelty broileri- ja ankkaruokiin, naudan-, porsaan- ja lampaanliharuokiin, kala- ja äyriäisruokiin, kasvisruokiin sekä nuudeli- ja riisiruokiin. Indonesialaisen, kiinalaisen, japanilaisen ja thaimaalaisen keittiön aitojen reseptien lisäksi mukana on kokeilemisen arvioisia muunnelmia.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | David Lee |
Muut tekijät | Anita Patala |
Teoksen nimi | Vokkiruoat |
Alkuteos | Wok and stir fry |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri |