Dieter Endom : Sienikeittokirja
Herkkutatteja ja dippikastiketta, broileria ja kangasrouskuja, turskaa ja mantelihaperoita...
Kolme intohimoista sienten ystävää on koonnut kansiin parhaat reseptinsä: keittoja ja muhennoksia, alkuruokia ja pikkulämpimiä, pääruokia kalasta tai lihasta, kasvisruokia, leipomuksia, säilykkeitä ja sienijauhoja.
Perinteisiä ja uusia aineksia trendikkäästi yhdistelevissä ohjeissa hyödynnetään myös viljeltyjä sieniä. Lisäksi opastetaan sienten poimimisessa, puhdistamisessa, pakastamisessa ja kuivaamisessa.
Pelle ja Ingrid Holmberg ovat edistäneet sienitietoutta vuosikymmenten ajan. Tämä tiivis sientenkäsittely- ja reseptikirja syntyi yhteistyössä keittiömestari Dieter Endomin kanssa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Dieter Endom |
Muut tekijät | Elina Lustig & Pelle Holmberg ym. |
Teoksen nimi | Sienikeittokirja |
Alkuteos | Svampkokboken |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, sienet, sieniruoat |