Espanja haarukassa
Espanjalainen keittiö on noussut eurooppalaisen keittotaidon kärkeen. Maasta on tullut
ruokamatkailijoiden mekka, josta löytää kiinnostavaa syötävää hintahaarukan laidasta
laitaan. Espanja haarukassa esittelee valikoiman persoonallisia ja edullisia ruokapaikkoja
ja myös kaikki kolmen Michelin-tähden ravintolat.
Enää ei tarvitse valita ravintolaa summanmutikassa. Tämän kirjan avulla saa
ruokamatkastaan kaiken irti. Espanjan keittiötä lähestytään alueiden kautta: esiin
nostetaan ruokapääkaupunki Barcelona, aina valveilla oleva Madrid, kaikkien huulille
noussut Baskimaa sekä uutta nousua tekevä Andalusia. Espanja haarukassa on
elämyksiä metsästävän ruokamatkailijan selviytymisopas ja aapinen. Se sukeltaa
ruokakulttuuriin, parhaisiin ravintoloihin, toreille ja kauppoihin sekä erikoisiin hotelleihin.
Kirjasarjan tekijät ovat toimittajia, jotka kirjoittavat ja kuvaavat ruoka- ja matkasivuja mm.
Kauppalehti Optioon ja Pressoon.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Mikko Takala |
Teoksen nimi | Espanja haarukassa |
Avainsanat | ruokaperinne, ruokakulttuuri, matkaoppaat, ravintolat |