Ostoskori
Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Toivo Vuorela & Juhani U. E. Lehtonen |
Teoksen nimi | Ethnologische Nahrungsforschung : Vorträge des zweiten Internationalen Symposiums für ethnologische Nahrungsforschung : Helsinki, August 1973 = Ethnological food research : Reports from the second International symposium for ethnological food research |
Sijainti | Orimattila Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
Kustantaja | Suomen muinaismuistoyhdistys |
Painovuosi | 1975 |
Painos | 1 |
Sidonta | Nidottu kansipaperein (pehmeäkantinen) |
Sivumäärä | 340 |
Kieli | englanti, saksa |
Sarja | Kansatieteellinen arkisto 26 |
ISBN | 951905622X |
Kunto | Hyvä (K3) ks. kansipaperin kunto erikseen alta |
Kansipaperin kunto | Jonkin verran kulumaa/pienoisia repeämiä |
Muuta | Pientä käytön jälkeä kansissa, selkämyksessä aavistus vinoutta, selkämyksessä lukutaittumaa |
Korkeus (mm) | 254 |
Syvyys (mm) | 191 |
Paksuus (mm) | 18 |
Paino (g) | 770 |
Verokanta | Marginaaliverotus |
Avainsanat | historia, ruokaperinne, tutkimus, ruokakulttuuri, kansanperinne, ravitsemus, ruoat, ruoka, ravinto, kansatiede, vuotuisjuhlat, juhlat, ruokatottumukset, ateriat, kokoukset, juomatavat, kansainvälisyys, kongressit, forskning, ruokalajit, folktradition, internationalism, mattradition, möten, fester, Food Habits, matvanor, päivälliset, matkultur, etnologi, näring (nutrition), måltider, föda, mat, dryckesvanor, årets fester, maträtter, middag, Dinners and dining |