Eva-Riitta Siitonen & Sanna Wirtavuori : Perheeni tarina

28,80 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
K-0083185

Elämän kaikki sävelet.

Viisaan naisen koskettava kertomus musiikista, rakkaudesta, menetyksistä ja muistojen voimasta.

Köyhissä oloissa kasvanut yksinhuoltaja Eva-Riitta tekee sivutyötä baarimikkona, kun ravintolassa esiintyvä Fredi kiinnostuu hänestä. Fredistä tulee Eva-Riitalle Matti ja puoliso yli viideksikymmeneksi vuodeksi. Fredi luo menestyksekkään uran laulajana ja säveltäjänä, kun taas Eva-Riitta rikkoo lasikattoja kansanedustajana, maaherrana ja Helsingin kaupunginjohtajana.

Eripariselta vaikuttavaa pariskuntaa yhdistää huumori ja vahva sitoutuminen toisiinsa ja perheeseensä. Kun heidän tyttärensä Hanna-Riikka menehtyy syöpään ja Matti kuolee yllättäen, Eva-Riitalle jää suru ja tärkeä isoäidin rooli, mutta ennen kaikkea kiitollisuus yhteisistä vuosista. Lapsenlapsia varten kirjoitetut muistot kypsyivät kirjaksi vanhan ystävän, toimittaja Sanna Wirtavuoren kanssa käydyillä pitkillä kävelyillä Helsingin Töölössä.

Ylipormestari Eva-Riitta Siitonen (s. 1940) sanoo, että hänellä on cv:stään käytössä enää vain viimeinen rivi: ”Mummo Töölön kylästä”. Sanna Wirtavuori (s. 1951) on ihmisiä ja tarinoita rakastava vapaa kirjoittaja sekä entinen päätoimittaja.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäEva-Riitta Siitonen & Sanna Wirtavuori
Muut tekijätKannen suunnittelu tai taide: Ville Laihonen
Teoksen nimiPerheeni tarina
Julkaistu2024
Kielisuomi
Verokanta-
SijaintiOrimattila
Avainsanateva-riitta siitonen, matti fredi" siitonen, hanna-riikka siitonen, Matti "Fredi" Siitonen, Hanna-Riikka Siitonen
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja