Folke Dammann : Heinäsirkka keittiössä : hyönteiskeittokirja
Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta Suomessakin. Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.
Hyönteiset ovat vähärasvaisia, ja niissä on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja. Ja, kyllä vain – ne myös maistuvat hyvältä.
Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia reseptejä kokeilunhaluiselle kotikokille. Friteerattuja kotisirkkoja, paahdettuja jauhomatoja villivihannespedillä, tagliatellea sirkka-peston kera, hienoja buffalotoukkapraliineja ja paljon muuta.
Kirja opastaa myös, kuinka esikäsitellä itse kerättyjä ruokahyönteisiä ja toukkia.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Folke Dammann |
Muut tekijät | Juho Nurmi & Nadine Kuhlenkamp |
Teoksen nimi | Heinäsirkka keittiössä : hyönteiskeittokirja |
Sijainti | Orimattila Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
Kustantaja | Minerva |
Painovuosi | 2016 |
Painos | 1 |
Sidonta | Sidottu, kuvakannet (kovakantinen) |
Sivumäärä | 127 |
Alkuteos | Das Insekten-Kochbuch |
Kieli | suomi |
ISBN | 9789523122567 |
Kunto | Uusi (K5) |
Korkeus (mm) | 255 |
Syvyys (mm) | 198 |
Paksuus (mm) | 16 |
Paino (g) | 694 |
Verokanta | ALV 14 % |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoka-aineet, hyönteiset |