Gino D'Acampo : Fantastico! : modernia italialaista ruokaa
Tämä kirja on voittanut Englannissa vuoden 2008 World Gourmand -palkinnon parhaana italialaista ruokaa esittelevänä keittokirjana eikä syyttä. Kirja on kaunis, kokki komea, ote rento ja hyvien reseptien avulla valmistettu ruoka ihmeellisen hyvää. Kirjan tekijän, suositun tv-kokki Gino D'Acampon mielestä kuka vain osaa laittaa gourmet-ruokaa.
Ruoka onnistuu aina, kunhan muistaa tärkeimmät asiat:
- Ruokaa voi laittaa vain hyvällä mielellä.
- Ruoka on tehtävä yksin alusta loppuun.
- Reseptiä ei pidä väkisin vääntää terveellisemmäksi.
- Sipulia ja valkosipulia ei saa kypsentää yhdessä.
- Maku on ulkonäköä tärkeämpi.
- Hyvien raaka-aineiden metsästämiseen kannattaa paneutua.
Kirjan ruokaohjeista saa koottua täyden menun alkupaloista jälkiruokiin. Jokaisenluvun alussa on aihepiiriin liittyviä hyödyllisiä erikoisvinkkejä. Sokerina pohjalla kirjan lopussa on hellittelyruokia, joilla voi ilahduttaa läheisiään. Parhaalle kaverilleen Gino tarjoaisi broileria, mutkatonta Pollo alla pizzaiolaa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Gino D'Acampo |
Muut tekijät | Riitta Bergroth & Kate Whitaker |
Teoksen nimi | Fantastico! : modernia italialaista ruokaa |
Alkuteos | Fantastico! : modern Italian food |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri |