Hans Välimäki : Välimäki
Michelin-tähdillä palkitun keittiövelhon parhaat reseptit
Millaista ruokaa tunnettu televisiokokki valmistaa omassa keittiössään? Millaisia jälkiruokia kehtaisi valmistaa hiukan vaativammallekin ruokavieraalle? Miltä näyttää Välimäen grillimenu? Miten valmistetaan palkitun gourmetravintolan suosituimmat annokset"
Tyylikkääseen keittokirjaan on koottu Suomen tunnetuimman keittiömestarin parhaat reseptit alkuruoista makeisiin jälkiruokahoukutuksiin. Edellisistä kirjoista tuttujen ruokien lisäksi mukana on myös herkullinen valikoima uusia, upeasti kuvitettuja ohjeita.
Hans Välimäki (s. 1970) on arvostettu ja palkittu keittiömestari, joka on aiemmin julkaissut neljä suosittua keittokirjaa: Koti Keittiössä (2004), Chez Dominique (2004), Grillistä (2005) ja P.S. (2007).
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Hans Välimäki |
Muut tekijät | Sami Repo & Mikko Takala |
Teoksen nimi | Välimäki |
Kieli | suomi |
Verokanta | - |
Sijainti | Orimattila |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |