Heikki Remes : Kahden maan makuja : Italian viinit suomalaisessa ruokapöydässä

Alkaen 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KAHD-E8344A
Katso kaikki vaihtoehdot

"Viinimiehenä? tunnetun Heikki Remeksen uusimmassa kirjassa Italian viinit kohtaavat suomalaisen ruoan.

Kirja tarjoaa koti- tai ystäväpiirissä kokkaaville maukkaita ja helppotekoisia ruokia, joita italialaiset viinit tukevat olemuksellaan. Kirjan lähtökohtana on yhdistää pääosin suomalaiset, puhtaat raaka-aineet kokonaisuudeksi, joka muistuttaa italialaisten intohimosta ruokaan sekä ruokakulttuuriin, ja tarjota sen kautta ideoita suomalaiseen ruokapöytään. Ohjenuorana on sesonkiajattelu, tuoreus, paikallisuus ja yksinkertaisuus ? tinkimättä kuitenkaan makunautinnoista, jossa kotimainen ruoka on pääosassa.

Kahden maan makuja edustaa Suomea maailman parhaiden ruokakirjojen Gourmand Awards -kilpailussa ruoka- ja viinikirjojen sarjassa.

Heikki Remes on pitkän linjan viini- ja ruokaharrastaja, joka kirjoittaa viini-, ruoka- ja matka-aiheisia artikkeleita ja pitää viinikursseja. Kahden maan makuja on Heikki ja Eeva Remeksen viides viinin ja ruoan iloja ylistävä kirja.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHeikki Remes
Teoksen nimiKahden maan makuja : Italian viinit suomalaisessa ruokapöydässä
Avainsanatruokakulttuuri, viinit, maakunnat, kulttuurienvälinen vuorovaikutus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja