Heikki Remes : Kahden maan makuja : Italian viinit suomalaisessa ruokapöydässä
"Viinimiehenä? tunnetun Heikki Remeksen uusimmassa kirjassa Italian viinit kohtaavat suomalaisen ruoan.
Kirja tarjoaa koti- tai ystäväpiirissä kokkaaville maukkaita ja helppotekoisia ruokia, joita italialaiset viinit tukevat olemuksellaan. Kirjan lähtökohtana on yhdistää pääosin suomalaiset, puhtaat raaka-aineet kokonaisuudeksi, joka muistuttaa italialaisten intohimosta ruokaan sekä ruokakulttuuriin, ja tarjota sen kautta ideoita suomalaiseen ruokapöytään. Ohjenuorana on sesonkiajattelu, tuoreus, paikallisuus ja yksinkertaisuus ? tinkimättä kuitenkaan makunautinnoista, jossa kotimainen ruoka on pääosassa.
Kahden maan makuja edustaa Suomea maailman parhaiden ruokakirjojen Gourmand Awards -kilpailussa ruoka- ja viinikirjojen sarjassa.
Heikki Remes on pitkän linjan viini- ja ruokaharrastaja, joka kirjoittaa viini-, ruoka- ja matka-aiheisia artikkeleita ja pitää viinikursseja. Kahden maan makuja on Heikki ja Eeva Remeksen viides viinin ja ruoan iloja ylistävä kirja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Heikki Remes |
Teoksen nimi | Kahden maan makuja : Italian viinit suomalaisessa ruokapöydässä |
Avainsanat | ruokakulttuuri, viinit, maakunnat, kulttuurienvälinen vuorovaikutus |