Henry Tikkanen & Päivi Viherkoski & Annika Ylä-Rotiala : Makujen taidetta
Hyvä ruoka ja laadukas taide hivelevät ihmisen esteettistä aistia. Tässä kirjassa ne tuodaan kutkuttavalla tavalla yhteen esittelemällä taideteoksia Serlachius-museoiden kokoelmasta sekä valokuvia teosten inspiroimista ruoka-annoksista. Kirjan herkut on loihtinut Serlachius-museoiden Gösta-ravintolan maineikas kokki Henry Tikkanen, ja mukana ovat luonnollisesti myös annosten reseptit. Upean taideteosmaiset valokuvat ovat Juha-Pekka Laakion käsialaa. Suussasulava kokonaisuus on ylistyslaulu ruoan kauneudelle.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Henry Tikkanen & Päivi Viherkoski & Annika Ylä-Rotiala |
Muut tekijät | Kääntänyt: Silja Kudel |
Teoksen nimi | Makujen taidetta |