Indrek Kivisalu : Jauhamalla paras : pienistä pyöryköistä muhkeisiin murekkeisiin

Alkaen 11,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-JAUH-6E2384
Katso kaikki vaihtoehdot

Jauheliha on keittiön perusraaka-aine, josta syntyvät monet suomalaisten suosikkiruokalajit. Jauhamalla saadaan niin liha kuin kalakin helposti muokattua pyöryköihin, murekkeisiin ja esimerkiksi laatikkoruokiin sopivaksi. Lihamyllyn avulla tavallisen valmiiksi jauhetun sika-naudan rinnalle nousee kokonainen vaihtoehtojen kirjo: linnun, lampaan, hirven tai vaikka jäniksen lihalla on omat arominsa ja ominaisuutensa, jotka tuovat vaihtelua ja uusia makuelämyksiä ruokapöytään.

Virolaiskokit Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu ovat koonneet kirjaan omat suosikkireseptinsä, joiden joukosta löytyy sekä kaikille tuttuja ruokia uusin maustein että ennen kokemattomia tulevia klassikoita. Kirjan 48 ohjetta on jaoteltu raaka-aineen mukaan liharuokiin aina kanasta jänikseen sekä kalaruokiin.

Indrek Kivisalu on Viron presidentin keittiömestarinakin tunnettu suosittu TV-kokki, joka pyörittää omaa FoodStudio-yritystään. Rudolf Visnapuu on Cordon Bleu -arvonimellä palkittu huippukokki, joka johtaa Tallinnassa Mannerheim-ravintolaa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäIndrek Kivisalu
Muut tekijätJouko Vanhanen & Jaan Heinmaaym.
Teoksen nimiJauhamalla paras : pienistä pyöryköistä muhkeisiin murekkeisiin
AlkuteosHakkliha : pisikesest frikadellist pikkpoisini
Avainsanatruokaohjeet, liharuoat, jauheliha
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja