Joanna Farrow : Mahtava Matcha
Ainutlaatuisten ravitsevien, puhdistavien ja virkistävien ominaisuuksiensa ansiosta matchasta on tullut terveystietoisten suursuosikki. Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.
Matcha on lähtöisin Japanista, jossa siitä tehtyä teetä on juotu jo yli tuhat vuotta. Matchassa on moninkertaisesti enemmän hyviä ravinteita ja antioksidantteja kuin tavallisessa vihreässä teessä.
Matchaa voidaan käyttää myös ruoanlaitossa. Se soveltuu niin pää- kuin jälkiruokiin, smoothieihin, keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin leivontaan... Kirjan yli 50 reseptiä opastavat miten monin tavoin matchaa voi käyttää - ja tehdä herkullisesta ruoasta myös superruokaa.
Sinikka Piippo on kirjoittanut kirjaan johdannon matchasta ja sen hämmästyttävistä terveysvaikutuksista.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Joanna Farrow |
Muut tekijät | Anna Maija Luomi & Sinikka Piippo |
Muut tekijät | Johdanto: Sinikka Piippo Kääntänyt: Anna Maija Luomi |
Teoksen nimi | Mahtava Matcha |
Alkuteos | Meet Your Matcha |
Avainsanat | aamiaiset, ateriat, juomat, jälkiruoat, leivonnaiset, nautintoaineet, ruokaohjeet, superruoka, tee, terveysvaikutukset, valmistus |