Joanna Farrow : Maukasta lihaa
Tästä mainiosta lihakeittokirjasta löydät yli 80 suositun liharuoan valmistusohjeet. Makuvalikoima on kansainvälinen, ja mukana on niin klassikkoruokia kuin uusia makuja. Kokeile vaikka intialaista lammasta mantelikastikkeessa. Herkkuruokien kokkaaminen sujuu helposti, kun ohjeita selventävät valokuvat eri valmistusvaiheista.
Herkkuruokien kokkaaminen sujuu helposti, kun ohjeita selventävät valokuvat eri valmistusvaiheista. Ruokaohjeissa on käytetty monipuolisesti eri eläinten lihoja ja eri ruhonosia, ja kirjassa on paljon hyödyllistä yleistietoa lihasta. Se neuvoo lihan valinnassa ja kertoo, mikä liha sopiin mitenkin valmistettavaksi. Lisäksi selvitetään, kuinka lihaa säilytetään ja miten sitä tulisi leikata ja käsitellä. Tämän näppärämpää tietopakettia saa hakea!
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Joanna Farrow |
Muut tekijät | Katja Tiilikka |
Teoksen nimi | Maukasta lihaa |
Alkuteos | Meat : 80 classic and contemporary recipes |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, liharuoat, liha |