Possu-keittokirjan pääosassa on tietenkin porsas ja sen tarjoamat monipuoliset ruoanlaittomahdollisuudet. Kirjan reseptien avulla valmistat herkullisia aterioita porsaanlihasta. Ruokahalua herättävin kuvin ja selkein valmistusohjein varustettu kirja tarjoaa inspiraatiota kaikentasoisille kotikokeille. Reseptit tarjoavat vaihtoehtoja nopeista ja helpoista aterioista kunnianhimoisempiin ruokalajeihin, jotka vaativat jopa tuntien kärsivällistä kypsyttelyä.
Teos tarjoaa possureseptejä salaateista pataruokiin ja etnisistä ruokalajeista savustettuihin herkkuihin. Ohjeiden lisäksi kirja antaa käytännöllistä tietoa ruhon eri osista ja monista käyttötarkoituksista.
Kirjan tekijä Johnnie Mountain on pitkän linjan kokki ja onnellisten porsaiden lihasta valmistettujen ruokien puolestapuhuja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Johnnie Mountain |
Muut tekijät | Terhi Havila |
Teoksen nimi | Possu : rakkaudesta porsaanliharuokiin |
Alkuteos | Pig |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, liharuoat, Sianliha |