Katja Palmdahl : Kantarelli ja kumppanit
Kantarellit ja suppilovahverot ovat kaikille tuttuja, helposti käsiteltäviä ja ennen kaikkea herkullisia sieniä, joita parhaina sienivuosina tuntuu löytyvän loputtomiin. Säilöminen kuivaamalla tai pakastamalla on helppoa, joten sieniä riittää usein seuraavaan satokauteen saakka. Ongelmana on vain keksiä riittävästi vaihtelua ruokaohjeisiin.
Katja Palmdahl vie sieniruoat aivan uuteen ulottuvuuteen! Tähän kirjaan on koottu hänen parhaat kantarelli- ja suppilovahveroreseptinsä. Mukana on niin liha-, kala- kuin kasvisruokiakin pikkusuolaisista piiraisiin ja keitoista pastaan - säilöntää unohtamatta. Pikanttia vaihtelua tuovat muun muassa aasialaisvaikutteiset kevätrullat ja kantarellileipään puettu kanahampurilainen.
Katja Palmdahl on ruotsalainen kokki ja ruokastylisti, joka on kirjoittanut useita keittokirjoja. Sienet, etenkin kantarellit, ovat hänen intohimonsa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Katja Palmdahl |
Muut tekijät | Jaana Palanterä & Ewa Andinson |
Teoksen nimi | Kantarelli ja kumppanit |
Alkuteos | Katjas kantareller |
Avainsanat | ruokaohjeet, sienet, sieniruoat, kantarelli |