Katja Palmdahl : Kantarellikeittokirja
Ensimmäiset kantarellit pilkistävät esiin jo keskikesän tienoilla. Silloin alkavat herkkusuiden onnenpäivät,
jotka jatkuvat pitkälle syksyyn. Kantarellikeittokirjassa on 35 maukasta reseptiä, joiden avulla tästä »metsän
kullasta» voi kokata paljon muutakin kuin perinteisiä sienileipiä. Monipuolisissa ohjeissa on makuja aina
kantarellivokista ja kevätkääryleistä kantarellitapenadeen ja riistapataan saakka.
Kantarellin eli keltavahveron lisäksi kirjan ohjeisiin voi käyttää sen sukulaisia suppilovahveroa,
mustaatorvisientä ja kosteikkovahveroa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Katja Palmdahl |
Muut tekijät | Laila Rauhamaa & Nicke Ericson ym. |
Teoksen nimi | Kantarellikeittokirja |
Alkuteos | Kantarellkokboken |
Avainsanat | ruokaohjeet, keittokirjat, sienet, sieniruoat, kantarelli |