Katja Palmdahl : Kantarellikeittokirja

8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KANT-38DB14
Katso kaikki vaihtoehdot

Ensimmäiset kantarellit pilkistävät esiin jo keskikesän tienoilla. Silloin alkavat herkkusuiden onnenpäivät,
jotka jatkuvat pitkälle syksyyn. Kantarellikeittokirjassa on 35 maukasta reseptiä, joiden avulla tästä »metsän
kullasta» voi kokata paljon muutakin kuin perinteisiä sienileipiä. Monipuolisissa ohjeissa on makuja aina
kantarellivokista ja kevätkääryleistä kantarellitapenadeen ja riistapataan saakka.
Kantarellin eli keltavahveron lisäksi kirjan ohjeisiin voi käyttää sen sukulaisia suppilovahveroa,
mustaatorvisientä ja kosteikkovahveroa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKatja Palmdahl
Muut tekijätLaila Rauhamaa & Nicke Ericson ym.
Teoksen nimiKantarellikeittokirja
AlkuteosKantarellkokboken
Avainsanatruokaohjeet, keittokirjat, sienet, sieniruoat, kantarelli
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja