Klassiset herkut
Uudenlaiset ruokaohjeet ovat kiehtovia ja virkistävät arkista ruoanlaittoa. Suurin osa ihmisistä rakastaa kuitenkin vanhoja tuttuja ruokia, jotka ovat aina luotettavia ja varmasti maukkaita.
Klassiset herkut -kirjaan on koottu suosittuja ruokaohjeita eri puolilta maailmaa, mutta samalla niitä on kevennetty niin, että ne sopivat myös painoaan tarkkaileville. Keitoista mukana ovat muun muassa ranskalainen sipulikeitto ja italialainen minestrone, liharuoista pippuripihvien ja burgundinpadan lisäksi vaikkapa espanjalaiset lihapullat. Myös kala-, äyriäis- ja kasvisruokien kirjo on laaja. Jälkiruokia ja leivonnaisia on sekä arkeen että juhlaan, joukossa esimerkiksi tiramisu, marjapavlova, tarte tatin, erilaiset kääretortut ja makoisat kakut.
Klassiset herkut -kirja on hyvä esimerkki siitä, miten aivan tavallista ruokaa voi valmistaa niin, että se sopii myös kevennettyyn ruokavalioon. Kaikkiin ruokaohjeisiin on merkitty annoksen ja koko ohjeen Pisteet, mikä helpottaa Points Plus -ohjelmaa noudattavien ruokaseurantaa. Lisäksi jokaisen annoksen energiasisältö on laskettu valmiiksi sekä kilokaloreina että -jouleina. Kaikkiin ohjeisiin on myös merkitty ruoan valmistamiseen kuluva aika.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Teoksen nimi | Klassiset herkut |