Jaana Heinonen & Kirsi Jouppila & Hannu Salovaara : Kondiittorin käsikirja

Alkaen 25,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KOND-ADC72F
Katso kaikki vaihtoehdot

Kondiittorin käsikirja ilmestyi kymmenen vuotta sitten osana Leipomoalan Edistämissäätiön ja Teknologian kehittämiskeskuksen (Tekes) rahoittamaa projektia, joka toteutettiin pääosin Helsingin yliopiston elintarviketeknologian laitoksessa. Kirjaa on käytetty oppikirjana eri oppilaitoksissa. Suomen Leipuriliitto ry on toiminut kirjan jakelijana ja kustantanut nyt käsillä olevan toisen uudistetun painoksen, johon on tehty tarpeelliseksi katsottuja sisältömuutoksia. Varsinkin hygieniaa koskevaa lukua on muokattu, ja siihen on lisätty omavalvontaa koskeva aineisto. Kirjaan on m yös lisätty luku, joka käsittelee konditoria-alaa ja sen kehitysnäkymiä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJaana Heinonen & Kirsi Jouppila & Hannu Salovaara
Muut tekijätHannu Salovaara & Jaana Heinonen ym.
Teoksen nimiKondiittorin käsikirja
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja