Ludvig XV:n keittiömestari : Keittotaidon kannettava käsikirja

Alkaen 16,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-B0853C
Katso kaikki vaihtoehdot

Ruokaohjeita Ranskan kuninkaan hovista 1700-luvulta.
"Vaikka ensin tuntuisi, että vastaavanlaisia kirjoja on jo yllin kyllin, tulette huomaamaan tämän
kirjan ehdottoman edun: saatte nyt kaiken tarvitsemanne tiedon. Ette tarvitse muita kirjoja
ollenkaan."
Näin kirjoittaa Ludvig XV:n keittiömestari tässä loisteliaassa ja harvinaisessa kirja-aarteessa.
Sanakirjan muotoon koottu teos esittelee raaka-aineet ja niistä valmistettavat ruoat
aakkosjärjestyksessä. Se sisältää hauskoja kuriositeetteja, erikoisia raaka-aineita vasikanaivoista
lehmän utareisiin, ylenpalttisia ohjeita kuninkaallisille päivällisille, mutta myös runsaasti
kokeilemisen arvoisia reseptejä nykypäivän kotikokeille.
Oman aikansa tietämystä edustaa "Tohtorin sana", jossa lääkäri esittää näkemyksensä
raaka-aineiden terveellisyydestä ja niiden sopivuudesta kullekin luonteenlaadulle.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLudvig XV:n keittiömestari
Teoksen nimiKeittotaidon kannettava käsikirja
AlkuteosDictionnaire portatif de cuisine, d'office, et de distillation
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, etiketti, gastronomia
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja