Maiju Tuomisto & Anu Hopia & Maija Aksela : Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen

33,10 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MOLE-246102

KEMIAA KEITTIÖÖN JA KEITTIÖTÄ KEMIAAN!

Ruoka kiinnostaa kaikkia, mutta mitä kaikkea ruoanlaiton taustalta paljastuu?

Miten se voi innostaa oppilaita ymmärtämään arkipäivän ilmiöitä ja opiskelemaan mielekkäästi luonnontieteitä?

Ruokaan ja ruoanlaittoon liittyvät ilmiöt antavat mahdollisuuden lähestyä luonnontieteitä arkipäivän elämysten ja kokemusten pohjalta. Uusi Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen -kirja sukeltaa keittiön kemiaan ja rohkaisee tutustumaan luonnontieteisiin arkipäivän ilmiöiden kautta.

Kirja on tuotettu yhteisöllisesti opettajien kanssa osana Helsingin yliopiston Luma-keskuksen täydennyskoulutusta. Kirjoittajat ovat aiheesta innostuneita kemian ja kotitalouden opettajia. Teoksen toimittajat ovat tunnettuja alan tutkijoita

Maiju Tuomisto on kemian ja kotitalouden opettaja ja tutkija Helsingin yliopistosta.

Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistosta. Anu on Suomen johtava molekyyligastronomian asiantuntija.

Maija Aksela is a Professor and the Research Director of the Unit of Chemistry Teacher Education, Department of Chemistry, University of Helsinki. She is also the Director of the LUMA (STEM) Centre
of Finland and the LUMA Centre in the University of Helsinki.
Maija has over 30 years' experience of chemistry education.
She has published over 330 papers in the field.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMaiju Tuomisto & Anu Hopia & Maija Aksela
Teoksen nimiMolekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen
Julkaistu2017
Kielisuomi
Verokanta-
SijaintiOrimattila
AvainsanatKoulu, Ruoka, kemia, kotitalous, molekyyligastronomia
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja