Margarine today : technological and nutritional aspects : proceedings of a seminar held at Dijon University, under the chairmanship of Prof. Guy Clement, Dijon 20-21 March 1969 = Margarine d'aujourd'hui : aspects technologiques et nutritionnels = Die Marg

20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MARG-FF1027
Katso kaikki vaihtoehdot
Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätJacob Willem Emile Coenen & R. Féron ym.
Teoksen nimiMargarine today : technological and nutritional aspects : proceedings of a seminar held at Dijon University, under the chairmanship of Prof. Guy Clement, Dijon 20-21 March 1969 = Margarine d'aujourd'hui : aspects technologiques et nutritionnels = Die Margarine Heute : Technische Und Ernährungswissenschaftliche Aspekte
Avainsanatmargariini
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja